Group discussion > Cindy SilasHar

Cindy SilasHar

Micheal
305 days ago

Juventus värd Monaco i Champions League kvartfinalen första benet på tisdag. Det andra benet äger rum den 22 april.
På torsdagen drog La Gazzetta dello Sport paralleller med Inter 2010, det enda italienska laget bland de sju i europeisk historia som har gjort diskussionen av inhemsk liga och cup, samt Europas största pris.
Jämförelserna med Inters triumferande körning under Jose Mourinho är slående: Avsluta andra till ett spanskt lag i fotbollströjor barn grupperna. Slå ut en slagen finalist för två år sedan i 16: e rundan. Rita den 'minst svåra' motståndaren i kvartfinalen . Ha en riktigt bra men underappreciated argentinsk anfallare för att göra skillnaden när det spelar roll.
Inom allt detta finns det ett ödmjukt erkännande av Juventus 'förflutna i European Cup - de har nått sju finaler och vann bara två av dem 1985 och 1996 - och en bekräftelse på att de är utomstående att samla sina fotbollströjor tredje vinna denna säsong.
Det bästa fallet för Juventus 'hopp om att vinna European Cup är att inte bli chockad själva och för att bli överraskad någon annanstans, med en av Porto, Paris Saint-Germain eller Atletico Madrid går igenom. Varje skulle vara tuffa fiender men något mindre formidabelt än mot Bayern München, Barcelona eller Real Madrid i semifinalerna.

PatrickTr billige fodboldtrøjer BenitoBol
JulianneE maglie calcio a poco prezzo SOOPrince
ColinStat maglie calcio poco prezzo MinnaHinc
Clementmu fodboldtrøjer børn SherrylIr
BuckEddy maglie calcio DarnellLy
WildaBuzz maglie calcio a poco prezzo DanielaHt